Videosec facebook linkedin youtube channel
banner
iqhibrid

Hibrid fény + teljes értékű IQ analitika
és interaktív területvédelem

A hibrid fényű, teljes értékű IQ analitikás kameráink sötétben automatikusan is válthatnak az IR és a fehér fény között.
VCA riasztáskor fekete-fehér/IR módból fehér fényű színes módba vált a kamera.

Interaktív területvédelet használva a kamera egy előre rögzített hangfájlt is lejátszik riasztáskor a beépített hangszóróján.

A legegyszerűbb HIBRID fényű kamerák

A 2MP és 4MP felbontású WAL jelzésű LSA kameráink infravörös mellett melegfehér LED-del is fel vannak szerelve. Az éjszakai fehér fény és IR fény között akár mobilapplikációból is válthatunk.

Az üzemmódváltást bemutató leírás ide kattintva is elérhető.

lsa kamerak
wave
interactive logo

INTERAKTÍV TERÜLETVÉDELEM

IQ icon

Inteligens fehér fényű LED móddal

Dual audio icon

Beépítet hangszóró és mikrofon

IQ analytics icon

Analitikai riasztások

A kamerák IQ analitika segítségével képesek felkapcsolni beépített fehér fényű LEDjeiket, így a riasztási eseményről színes felvétel készül, a riasztási esemény után peddig visszaállnak IR-módba.

A fehér fény a meglepetés erejével hat. Az éjszaka is színes riasztási felvételek hatalmas hozzáadott információtartalmat jelentenek.

A teljes értékű IQ analitikás kamerák beépített hangszóróján riasztáskor előre rögzített hangfelvétel is lejátszható. Ezt a hangfelvételt a GuardViewer mobilapp segítségével is elkészíthetjük, vagy a kamera webfelületén tölthetünk fel saját MP3-at.

A kamerában található térmikrofon és hangszóró együttesen kétirányú hangátvitelre is lehetőségünk van. A hangátvitel duplex, tehát mindkét irányban egyszerre történik.

Az IQ képanalitika – mind az alapvető, mind a teljes értékű – emberalak illetve járműalak felismerése alapján működik. Egy mozgó bokor vagy egy bóklászó macska nem generál riasztási eseményt.

A teljes értékű IQ analitika szelektíven képes riasztani csak emberre, csak kerékpárosra, vagy csak gépjárműre. Ha egy terület többféle objektumra is riaszt, utólag, visszajátszásnál típusonként szűrve kereshetünk.

 
Alapértelmezetten infravörös mód

 
Riasztás fénnyel és hanggal

 
Visszaállás infravörös módba

step 1 step 2 step 3

Duál / hibrid fényű Videosec kamerák

kamera kamera kamera kamera
kamera kamera kamera kamera
kamera kamera
bottom vawe
camera catalog
camera catalog

Euro Tech Corporation Kft.
6724-H Szeged, Üstökös u. 12/b
Tel/Fax: +36 62 458 585
Technikai háttér / Szervíz: +36 70 439 8802
E-mail: eurotech@videosec.com
Web: www.videosec.com