X Kezdőlap Intelligens épület Automatizálás Home Assistant Kamera integráció Energiahatékonyság Épületbiztonság Vagyonbiztonság Kinetikus kapcsolók Kinetikus kapcsolók vevőegységei (aktuátorai) Vezérlés Fejlett vezérlés

Példák:

Reggeli rutinok Világításvezérlés Fűtés-/hűtésvezérlés Vízérzékelés Gázérzékelés Biztonság Kamera vezérlés Beépíthető aktuátor Fagymentesítés

Termékek:

Legfrisebb termékeink
X Kezdőlap Intelligens épület Automatizálás Home Assistant Kamera integráció Energiahatékonyság Épületbiztonság Vagyonbiztonság Kinetikus kapcsolók Kinetikus kapcsolók vevőegységei (aktuátorai) Vezérlés Fejlett vezérlés

Példák:

Reggeli rutinok Világításvezérlés Fűtés-/hűtésvezérlés Vízérzékelés Gázérzékelés Biztonság Kamera vezérlés Beépíthető aktuátor Fagymentesítés

Termékek:

Legfrisebb termékeink
Okos Intelligens Biztonságos
otthon
videosec
cover image

Intelligens épület

Az intelligens megoldások a közvetlen vezérlésen túl lehetővé teszik, hogy bizonyos eseményekre vagy körülmények együtt állása esetén automatikusan, emberi beavatkozás nélkül reagáljon és beavatkozzon a rendszer.

A létrehozható különböző automatizációkkal a lecsökkenő késedelem miatt növekszik a működési biztonság, valamint az energiahatékonyság is. 

Bármelyik otthonba, irodába vagy bármilyen létesítménybe egyszerűen telepíthetőek, legyen szó új építésről vagy felújításról.

Az intelligens otthon főbb céljai :

energy icon
security icon
comfort icon

Energiafogyasztás
csökkentése

Biztonság és vagyonvédelem hatékonyságának növelése

Felhasználó kényelmének
biztosítása

automation phone image
automation phone image
greenhome logo

Kamera integráció

Riasztási kimenettel rendelkező Videosec IQ kameráink integrálhatóak okos épületvezérlési megoldásainkkal. Személy vagy jármű észlelésekor világítási nyitási vagy mozgatási feladatokat, automatizációkat tudunk elindítani. Így képesek vagyunk:

Emberi alak és jármű felismerésére valamint szűrésére.

Riasztásra területre belépéskor vagy vonalon áthaladáskor.

Területen eltöltött idő és az áthaladás irányát is megadni.

Nyomógomb vagy vezetékes szenzor jelének fogadására
a kamera riasztási bemenetén

Home Assitant rendszerünkön keresztül PTZ kameráink mozgása könnyedén automatizálható

greenhome logo

Energiahatékonyság

Eszközeink kitűnő megoldásokat biztosítanak egy energiatakarékos otthon vagy iroda kialakítására.
Automatikus folyamatokat alakíthatunk ki például:

világítás csökkentése a használaton kívüli helyiségekben (fényerőszabályzás)

épület riasztórendszerének élesítésekor a fűtés/világítás automatikus csökkentése vagy lekapcsolása

nyitott nyílászáró érzékelése esetében fűtés/légkondicionálás lekapcsolása

napnyugtakor és napfelkeltekor a külső világítások automatikus fel-/lekapcsolása

Mivel a rendszer teljesen önálló így az emberi figyelmetlenségből származó hibák száma is csökkenhet, valamint integrálható már meglévő, okos rendszerekhez is így azokkal is képesek együtt működni.

safety devices
security logo

Vagyonbiztonság

Amikor a riasztónk is együttműködik az okos épület többi elemével, akkor azok az eszközök is a részeivé vállnak (nyitás/mozgás, áramhasználat, hőmérséklet, mindennapi víz vagy gáz érzékelők).

A rendszer értesítia felhasználót amennyiben nyitva felejtett egy ablakot és automatikusan kikapcsolja a bekapcsolva hagyott eszközöket.

Élesített állapotban, riasztás esetén a központ egyedi push-üzenetet küld akár több felhasználó telefonjára is, valamint igény szerint automatikusan indít helyi riasztást vagy akár távfelügyelethez is küld jelzést.

A hagyományos szirénázáson túl a redőnyök mozgatásával és a világítás kapcsolgatásával és egyéb vizuális hatásokkal, eltántoríthatók az illetéktelen behatolók.

kinetic switches image
tuyo home logo

Kinetikus kapcsolók vevőegységei

A kinetikus kapcsolók vezérlőjelét többféle kialakítású vevőegység (aktuátor) képes fogadni. Választhatók szárazkontaktus és kapcsolt fázis kimenetű aktuátorok, illetve redőnyvezérlők.

A KRC vezérlők 1-től 6 kapcsolt csatornáig, DIN-sínre, 86-os szögletes dobozba, vagy akár kapcsoló mögött is elhelyezhető kivitelben választhatóak.

A KRC-200-as sorozat előnye, hogy vezetékes kapcsolókkal és kinetikus kapcsolókkal egyszerre használhatóak.

A WiFi illetve Zigbee csatlakoztatás lehetősége TUYA alkalmazással távvezérelhetővé és automatizálhatóvá teszi az aktuátorokat.

tuyo home logo

Vezérlés

Okos eszközeink mindegyike, széles körben elterjedt, Tuya applikációból elérhető és vezérelhető. Eszközeinket magyar nyelvű felületen is kaphatóak. Épületenkénti, helyiségenkénti bontásban saját logikai csoportokba rendezhetjük őket. Eszközönként lekérdezhető az aktuális állapot illetve a szenzorok környezetének állapota is, ugyanezen a felületen tudunk automatizációkat és jelenet parancsokat létrehozni.
Vezérlések működése:

Előre beállított időpont vagy akár napszak alapján

Más automatizációk segítségével és/vagy más eszközök állapota alapján

Telefon GPS pozíciója alapján

Integrálható meglévő okos otthon eszközökkel (Google, Amazon, Samsung)

Zigbee és WiFi hálózattal is működő eszközök is választhatóak

tuyo home logo

Fejlett vezérlés

Amennyibben szigetszerű rendszer kialakítása mellet dönt, Home Assistant szerverünk alkalmazásával lehetőség nyílik az automatizációk és vezérlések Node-RED folyamatábrákként történő vizualizált létrehozására. Mivel ez a szerver az otthon része, ezért a működése nem függ a bejövő internetkapcsolattól. Ezen felül:

Bonyolult automatizációkat (számlálás, döntések, személyek jelenléte) is létre tudunk hozni grafikus felületen, és ezek működési folyamatát is követhetjük.

Tuya eszközökön kívül egyéb támogatott készülékek és szolgáltatások (autók, tőzsdei adatok, hűtőszekrények, nfc bélyegek, stb.) is indíthatnak vagy fogadhatnak automatizációkat, jelenetparancsokat.

A szerver nyílt forráskódú ennek köszönhetően minden részletében módosítható a felhasználó által és biztonsági szempontból is megbízhatóbb.

Az eszköz wifi hálózaton és Zigbee-n keresztül HUB nélkül képes működni. tejesen önállóan*.

Kényelmi megoldások

Világításvezérlés

Világítás: Mozgásérzékelőink éjszaka a folyosón és a fürdőszobában csak derengő fényt kapcsolnak be önállóan. Napközben a beállított fényerőre váltanak. Üres helyiségekben néhány perc után készenléti/dekorációs/kikapcsolt módra állnak.

Rugalmas elhelyezés: Kinetikus kapcsolók alkalmazásával a kapcsolók helye bármikor rugalmasan változtatható vezetékek, akkumulátorok, festés és vésés nélkül.

Amennyiben a kapcsoló túl magasan van, bármikor áthelyezhető alacsonyabbra. Üvegfelületre vagy kültéren is felszerelhető!

Egy gombnyomással képesek vagyunk különböző világítási jelenetek és egyéb eszközök különböző állapotai között váltani. Pl.: teljes kivilágításról mozi-módra váltani. Ekkor a redőnyök leereszkednek, a hangulatvilágítás bekapcsol, más helyiségekben időzített vagy mozgásérzékelés alapú világításra vált a rendszer.

Fűtés-/hűtésvezérlés

Vízérzékelés

Ha a veszélyeztetett helyiségek padlójára helyezett vízérzékelőink egyike vizet észlel, a rendszer elzárja a fővezeték motoros vízcsapját és telefonunkon értesít a riasztásról.

A kerti öntözőrendszereink vezérlése is automatikus így reggelenként magától elindul az öntözés. Azonban időjárás alapján esős idő után a rendszer feleslegesen nem indul el önállóan.

Az öntözőrendszer vízellátását elvégezhetjük motoros működtetésű golyóscsapokkal és elektrotermikus szelepvezérlőkkel is.

Gázérzékelés

Az egész épület egy

Az okos riasztó rendszerek élesítéskor jelezhetnek egy nyitva felejtett nyilászáró érzékelésekor.

Riasztás esetén a kapcsolók vagy más Tuya rendszerbe tartozó eszköz a behatoló általi működtetése korlátozható vagy a normál működéshez képes eltérően működtethető.

Mozgásérzékelőink és ajtónyitás érzékelőink segítségével pontosan követhetővé válik hol tartózkodik a behatoló így amennyiben szükséges biztonságosan elhagyhatjuk az épületet.

A riasztóközpontot telefonról tudjuk időzítetten hatástalanítani vagy élesíteni (pl.: egy iroda nyitvatartásának idejére), vagy akár telefonunk GPS pozíciója alapján automatikusan beriasztani az épületet, ha elhagytuk a környéket.

Beépíthető

Telefonról és automatizációkból vezérelhető világítást kell megvalósítanunk, de a mechanikus kapcsolók dizájnjához ragaszkodunk.

Kinetikus kapcsolókkal bővíthető a kapcsolóhelyek száma, vezetékezés nélkül, akár üveg, vagy fa felületeken is.

A KRC200-as sorozat vezérlői (aktuátorai) a villanykapcsoló mögötti kötődobozban elhelyezhetőek, vagy a megfelelő tartóval DIN sínre szerelhetőek. Az S-bemeneteket alkalmazva mechanikus kapcsolókkal is kapcsolhatóak, miközben kinetikus kapcsolókkal és mobiltelefonról is vezérelhetőek.

A KRC200-as sorozat vezérlőinek(aktuátorainak) S-bemenetén keresztül más rendszerek felől juttathatunk jelzéseket TUYA automatizációk felé.

Távoli nyaralók

downloadhome logo

Legfrisebb termékeink

Az alábbi linken elérhető termékkatalógus lehetőséget biztosít rá, hogy áttekinthető, táblázatos formában összehasonlítsuk a Videosec okos épületvezérlési kínálatát.

all items under image
Okos Intelligens Biztonságos
otthon
videosec

Intelligens épület

Az intelligens megoldások a közvetlen vezérlésen túl lehetővé teszik, hogy bizonyos eseményekre vagy körülmények együtt állása esetén automatikusan, emberi beavatkozás nélkül reagáljon és beavatkozzon a rendszer.

Az intelligens otthon főbb céljai: 

energy icon
security icon
comfort icon

Energiafogyasztás
csökkentése

Biztonság és vagyonvédelem hatékonyságának növelése

Felhasználó kényelmének
biztosítása

automation phone image

Automatizálás

Az intelligens otthon legfőbb előnye, hogy az egyes okos eszközök egymással is kommunikálnak. Így képesek rá, hogy a különböző környezeti értékek megváltozásának hatására önállóan, késedelem nélkül beavatkozzanak és elhárítsák a felmerülő problémákat, ezt nevezzük automatizálásnak.
Az automatizációt indíthatja azonos eszköz is, de lehetőség van másik eszköz állapotváltozásának hatására történő indításra is. 

Az automatizálás lépései: 

baterry icon

Automatizációt elindító esemény bekövetkezése:
egy érzékelő által szolgáltatott állapotváltozási jelzés (pl. füst-, víz- vagy mozgásérzékelő stb.)
egy ütemezett feladat idejének elérése (pl. napkelte) 

baterry icon

Végrehajtandó feladatok indítása a feladat megoldásához: például elzárja a víz/gázcsapot vagy lekapcsolja az éjjeli fényeket.

baterry icon

Felhasználó értesítése a végrehajtott feladatról. Így lehetőség van ellenőrizni a végeredményt, valamint az eseménynaplóból visszakereshetőek a korábbi műveletek is.

automation phone image

Független és megbízható

Saját, otthoni Home Assistant szerver alkalmazása lehetőséget nyújt arra, hogy külső internetkapcsolattól függetlenül működjenek okos rendszereink. ,Több mint ezer különböző rendszercsaládot támogat (Tuya, eWelink, Philips, BMW stb.), valamint ezekhez képes grafikusan szerkeszthető automatizációkat végrehajtani. Otthonunk a szerver beépítését követően önálló, független okos rendszerré válik, ennek köszönhetően:

baterry icon

Külső internet kapcsolat nélkül is teljes működést képes biztosítani.

baterry icon

Széles körűen integrálható többezer eszközzel. Így ezekhez is köthetők automatizációk valamint egy felületen elérhetőek ( további információ )

baterry icon

Lokális elhelyezés miatt a legmagasabb szintű biztonság is elérhető.

baterry icon

Hosszú távú megbízhatóságot biztosít hiszen nem kapcsolódik semmilyen külső vállalathoz vagy kormányhoz

automation phone image

Kamera integráció

Riasztási kimenettel rendelkező Videosec IQ kameráink integrálhatóak okos épületvezérlési megoldásainkkal. Személy vagy jármű észlelésekor világítási nyitási vagy mozgatási feladatokat, automatizációkat tudunk elindítani. Így képesek vagyunk:

baterry icon

Emberi alak és jármű felismerésére valamint szűrésére.

baterry icon

Riasztásra területre belépéskor vagy vonalon áthaladáskor.

baterry icon

Területen eltöltött idő és az áthaladás irányát is megadni.

baterry icon

Nyomógomb vagy vezetékes szenzor jelének fogadására
a kamera riasztási bemenetén

Energiahatékonyság

Eszközeink kitűnő megoldásokat biztosítanak egy energiatakarékos otthon vagy iroda kialakítására.

Automatikus folyamatokat alakíthatunk ki például: 

baterry icon

világítás csökkentése a használaton kívüli helyiségekben (fényerőszabályzás)

baterry icon

épület riasztórendszerének élesítésekor a fűtés/világítás automatikus csökkentése vagy lekapcsolása

baterry icon

nyitott nyílászáró érzékelése esetében fűtés/légkondicionálás lekapcsolása

baterry icon

napnyugtakor és napfelkeltekor a külső világítások automatikus fel-/lekapcsolása

Mivel a rendszer teljesen önálló így az emberi figyelmetlenségből származó hibák száma is csökkenhet, valamint integrálható már meglévő, okos rendszerekhez is így azokkal is képesek együtt működni.

epuletbiztonsag icon

Épületbiztonság

Az épület eszközeinek automatikus együttműködése kármegelőző funkció alkalmazását teszi lehetővé.

Eszközeink segítségével például: 

baterry icon

Csőtörés érzékelésekor a balesetek elkerülése érdekében lekapcsolódik a helyiségben található összes áramkör .

baterry icon

CsőCsőtöréskor a vízérzékelővel és egy motoros golyóscsap segítségével a rendszer automatikusan elzárja az ingatlan vízellátását.

baterry icon

Gázszivárgáskor a gázérzékelőnk jóval a robbanásveszély előtt aktiválja a gázvészelzárót és egyúttal a szellőzőmotorok is elindíthatók aktuátorokkal.

vagyonbiztonsag icon

Vagyonbiztonság

baterry icon

Amikor a riasztónk is együttműködik az okos épület többi elemével, akkor azok az eszközök is a részeivé vállnak (nyitás/mozgás, áramhasználat, hőmérséklet, mindennapi víz vagy gáz érzékelők).

baterry icon

A rendszer értesítia felhasználót amennyiben nyitva felejtett egy ablakot és automatikusan kikapcsolja a bekapcsolva hagyott eszközöket.

baterry icon

Élesített állapotban, riasztás esetén a központ egyedi push-üzenetet küld akár több felhasználó telefonjára is, valamint igény szerint automatikusan indít helyi riasztást vagy akár távfelügyelethez is küld jelzést.

baterry icon

A hagyományos szirénázáson túl a redőnyök mozgatásával és a világítás kapcsolgatásával és egyéb vizuális hatásokkal, eltántoríthatók az illetéktelen behatolók.

vagyonbiztonsag icon

Innovatív
kinetikus kapcsolók

A hagyományos vezetékes és az elemes táplálású kapcsolókkal ellentétben ezen kapcsolóink sem állandó helyhez, sem kiegészítő energiaforráshoz nincsenek kötve. A működési elvük rendkívül egyszerű: a kapcsoló megnyomásakor egy mechanizmus feszültséget indukál, melyből az adóegység az energiáját nyeri és jelet küld a vevőegységnek. A kapcsoló megnyomásának sebessége és ideje nem befolyásolja a működést. Az elemcsere a már a múlté.
Alkalmazásuk a következő előnyökkel jár:

baterry icon

bármilyen felületre felszerelhetőek, elhelyezésük egyszerűen módosítható.

baterry icon

többszázezres kapcsolási élettartam

baterry icon

nincs vezetékelési költség

baterry icon

energiát spórolunk, valamint csökkentjük az elhasznált elemek által okozott környezeti terhelést

baterry icon

akár vizes környezetbe, vagy kültéren is telepíthetőek. (IP67 védettség)

vagyonbiztonsag icon

Kinetikus kapcsolók vevőegységei

A kinetikus kapcsolók vezérlőjelét többféle kialakítású vevőegység (aktuátor) képes fogadni. Választhatók szárazkontaktus és kapcsolt fázis kimenetű aktuátorok, illetve redőnyvezérlők.

baterry icon

A KRC vezérlők 1-től 6 kapcsolt csatornáig, DIN-sínre, 86-os szögletes dobozba, vagy akár kapcsoló mögött is elhelyezhető kivitelben választhatóak.

baterry icon

A KRC-200-as sorozat előnye, hogy vezetékes kapcsolókkal és kinetikus kapcsolókkal egyszerre használhatóak.

baterry icon

A WiFi illetve Zigbee csatlakoztatás lehetősége TUYA alkalmazással távvezérelhetővé és automatizálhatóvá teszi az aktuátorokat.

actuators
vagyonbiztonsag icon

Vezérlés

Okos eszközeink mindegyike, széles körben elterjedt, Tuya applikációból elérhető és vezérelhető. Eszközeinket magyar nyelvű felületen is kaphatóak. Épületenkénti, helyiségenkénti bontásban saját logikai csoportokba rendezhetjük őket. Eszközönként lekérdezhető az aktuális állapot illetve a szenzorok környezetének állapota is, ugyanezen a felületen tudunk automatizációkat és jelenet parancsokat létrehozni.
Vezérlések működése:

baterry icon

Előre beállított időpont vagy akár napszak alapján

baterry icon

Más automatizációk segítségével és/vagy más eszközök állapota alapján

baterry icon

Telefon GPS pozíciója alapján

baterry icon

Integrálható meglévő okos otthon eszközökkel (Google, Amazon, Samsung, SmartLife)

baterry icon

Zigbee és WiFi hálózattal is működő eszközök is választhatóak

vagyonbiztonsag icon

Fejlett vezérlés

Amennyibben szigetszerű rendszer kialakítása mellet dönt, Home Assistant szerverünk alkalmazásával lehetőség nyílik az automatizációk és vezérlések Node-RED folyamatábrákként történő vizualizált létrehozására. Mivel ez a szerver az otthon része, ezért a működése nem függ a bejövő internetkapcsolattól. Ezen felül:

baterry icon

Bonyolult automatizációkat (számlálás, döntések, személyek jelenléte) is létre tudunk hozni grafikus felületen, és ezek működési folyamatát is követhetjük.

baterry icon

Tuya eszközökön kívül egyéb támogatott készülékek és szolgáltatások (autók, tőzsdei adatok, hűtőszekrények, nfc bélyegek, stb.) is indíthatnak vagy fogadhatnak automatizációkat, jelenetparancsokat.

baterry icon

A szerver nyílt forráskódú ennek köszönhetően minden részletében módosítható a felhasználó által és biztonsági szempontból is megbízhatóbb.

baterry icon

Az eszköz wifi hálózaton és Zigbee-n keresztül HUB nélkül képes működni. tejesen önállóan*.

Kényelmi megoldások a reggeli ébredéshez

A rendszer először résnyire megemeli a sötétítőket, majd, amikor már hozzászokott a szem a fényhez, beengedi a reggeli napsugarakat. Téli reggeleken a világítás ébreszt hasonlóan kíméletesen.

Mozgásérzékelőink jeleinek hatására az igényeinknek megfelelően kapcsolják a többi helyiség világítását.

A fűtés/légkondícionálás előttünk ébred, hogy minket már kellemes hőmérséklet fogadjon

Amikor távozunk otthonról telefonunk emlékeztet, ha nem élesítettük a riasztó rendszert.

Világításvezérlés és automatizálás

Világítás: Mozgásérzékelőink éjszaka a folyosón és a fürdőszobában csak derengő fényt kapcsolnak be önállóan. Napközben a beállított fényerőre váltanak. Üres helyiségekben néhány perc után készenléti/dekorációs/kikapcsolt módra állnak.

Rugalmas elhelyezés: Kinetikus kapcsolók alkalmazásával a kapcsolók helye bármikor rugalmasan változtatható vezetékek, akkumulátorok, festés és vésés nélkül.

Amennyiben a kapcsoló túl magasan van, bármikor áthelyezhető alacsonyabbra. Üvegfelületre vagy kültéren is felszerelhető!

Egy gombnyomással képesek vagyunk különböző világítási jelenetek és egyéb eszközök különböző állapotai között váltani. Pl.: teljes kivilágításról mozi-módra váltani. Ekkor a redőnyök leereszkednek, a hangulatvilágítás bekapcsol, más helyiségekben időzített vagy mozgásérzékelés alapú világításra vált a rendszer.

Fűtés-/hűtésvezérlés Beállítás/Automatizálás

Helyiségenként egy termosztát elhelyezésével, a hőmérséklet-beállítások automatizálásával 30-45%-kal is csökkenthetjük fűtésünk energiaigényét. Valamint akár légkondicionáló rendszerünk vezérlésére is alkalmazhatóak.

Távozáskor élesítjük a riasztót, ekkor az összes termosztát alacsony programra vált. Ha elutazunk, vagy korábban érünk haza, telefonról módosíthatjuk beállításainkat.

Már meglévő radiátoraink ütemezhető fűtésvezérlését ZigBee radiátor termosztátokkal tudjuk megvalósítani. Kábelezést nem igényelnek, valamint ablaknyitáskor automatikusan szüneteltethetjük a fűtést.

Vízérzékelés / önálló elzárás

Ha a veszélyeztetett helyiségek padlójára helyezett vízérzékelőink egyike vizet észlel, a rendszer elzárja a fővezeték motoros vízcsapját és telefonunkon értesít a riasztásról.

A kerti öntözőrendszereink vezérlése is automatikus így reggelenként magától elindul az öntözés. Azonban időjárás alapján esős idő után a rendszer feleslegesen nem indul el önállóan.

Az öntözőrendszer vízellátását elvégezhetjük motoros működtetésű golyóscsapokkal és elektrotermikus szelepvezérlőkkel is.

Gázérzékelés/önálló elzárás

Egy többfunkciós gázérzékelőt használhatunk földgáz detektálására, ha a mennyezethez közel, illetve PB-gáz detektálására is, ha a padlóhoz közel telepítjük. A gázérzékelők katalitikus szenzorelemükkel már a robbanásképes gázkoncentráció 6-8%-nál riasztást generálnak.

Füstérzékelőnk szintén képes vészhelyzeti jelzést küldeni a rendszernek amennyiben füst keletkezett a helyiségben.

Tragédiák megelőzése érdekében, ha egy mai otthonban bármilyen nyílt égésterű berendezés található, akkor elengedhetetlen a Gáz és füstérzékelők alkalmazása. Jelzéseiknek hatására a riasztással együtt elindulhat egy szellőztető berendezés is. Az impulzus- vezérelt gázszelep automatikusan elzárja a gázt és push-üzenetben tájékoztatást kapunk a vészhelyzetről.

Az egész épület egy biztonsági rendszer

Az okos riasztó rendszerek élesítéskor jelezhetnek egy nyitva felejtett nyilászáró érzékelésekor.

Riasztás esetén a kapcsolók vagy más Tuya rendszerbe tartozó eszköz a behatoló általi működtetése korlátozható vagy a normál működéshez képes eltérően működtethető.

Mozgásérzékelőink és ajtónyitás érzékelőink segítségével pontosan követhetővé válik hol tartózkodik a behatoló így amennyiben szükséges biztonságosan elhagyhatjuk az épületet.

A riasztóközpontot telefonról tudjuk időzítetten hatástalanítani vagy élesíteni (pl.: egy iroda nyitvatartásának idejére), vagy akár telefonunk GPS pozíciója alapján automatikusan beriasztani az épületet, ha elhagytuk a környéket.

Kamera vezérlés

Egy riasztási kimenettel ellátott kamerán meghatározható, hogy küldjön jelet amennyiben embert vagy járművet érzékel (ezt szűrhetően is el tudja végezni).

A jelet veszi a Tuya rendszerrel működő vezérlő (aktuátor) majd elvégzi a szükséges automatizációkat (leállítja a locsoló rendszert).

Beépíthető vezérlő

Telefonról és automatizációkból vezérelhető világítást kell megvalósítanunk, de a mechanikus kapcsolók dizájnjához ragaszkodunk.

Kinetikus kapcsolókkal bővíthető a kapcsolóhelyek száma, vezetékezés nélkül, akár üveg, vagy fa felületeken is.

A KRC200-as sorozat vezérlői (aktuátorai) a villanykapcsoló mögötti kötődobozban elhelyezhetőek, vagy a megfelelő tartóval DIN sínre szerelhetőek. Az S-bemeneteket alkalmazva mechanikus kapcsolókkal is kapcsolhatóak, miközben kinetikus kapcsolókkal és mobiltelefonról is vezérelhetőek.

A KRC200-as sorozat vezérlőinek(aktuátorainak) S-bemenetén keresztül más rendszerek felől juttathatunk jelzéseket TUYA automatizációk felé.

Távoli nyaralók fagymentesítése

Nyaralóink, melléképületeink fagymentesítésére a fixen telepített termosztátok mellett az ideiglenesen is telepíthető, aljzatba dugható wifi termosztát és a hozzá csatlakoztatott elektromos olajradiátor hatékony megoldást kínál.

Amennyiben valamely nyílászáró nyitva maradt a rendszer értesíti a felhasználót, és igény szerint megállítja a fűtést. Így megelőzhető az esetleges energia pazarlás.

Legfrisebb termékeink

Az alábbi linken elérhető termékkatalógus lehetőséget biztosít rá, hogy áttekinthető, táblázatos formában összehasonlítsuk a Videosec okos épületvezérlési kínálatát.

all items all items under image