Ez a hírlevél weboldalként itt elérhető.


Videosec

 

Videosec IQ

Új Smart IP kameracsalád érkezik

Videosec Smart Home


A legújabb Smart IP kameráink 5 MegaPixel felbontással, teljes 16:9 képarányon, Super Starlight képminőséggel, a képanalitika új szintjével és új, interaktív funkciókkal érkeznek a fixfókuszú csőkamerától a PTZ kameráig.

Az új, IQ sorozatba tartozó kamerákról a következőket érdemes tudni:
A SuperStarlight felbontása szintet lépett, immár 5 MegaPixelen, azaz 2880x1620@25fps felbontás mellet is elérhető a legjobb éjszakai képminőség. Minimális éjszakai környezeti fény jelenlétében már kellően részletgazdag színes képet készítenek a kamerák az új 4 négyzetmikron pixelméretű szenzornak köszönhetően, melynek fényérzékenysége több, mint duplája a már jól ismert FullHD Super Starlight kamerák Sony szenzoráénak (3600mV/lux·s).
Fontos képminőséget javító funkció a kamerák DOL-WDR képalkotása, amely képsoronként eltérő expozícióval készített képelemkből állítja elő a nagy dinamikai átfogású (HDR) képet. Ezt aktiválhatjuk időzítve is a Scene módok segítségével, de automatizáltan is, bizonyos kontraszt felett.
A folyosó-mód, azaz a kamera és a videó elforgatott, 9:16 oldalarányú kezelésének lehetősége szintén egy már jól ismert funkció, kerítések mentén, hosszabb belterekben alkalmazható.

Az új, kétmagos processzorok megnövelt teljesítményének köszönhetően a VCA képanalitika is új szintre emelkedik. A Videosec kamerákban 2016 óta folyamatosan fejlesztett VCA analitikai funkciók az IQ kameracsaládnál immár megkülönböztetik a látott objektum típusát, hogy az gyalogos, kerékpáros vagy motorkerékpáros, illetve, ha gépjárművet lát a kamera a saját látómezejében. Továbbra is akár négy-négy különbözően paraméterezett terület vagy riasztási vonal beállítására van lehetőségünk, de immár szelektíven csak járműre, vagy csak gyalogosra is történhet riasztás.

Az aktív elrettentés a beépített hangszóróval rendelkező kamerák új funkciója, amely lehetőséget biztosít előre felvett hangok, például figyelmeztető üzenetek lejátszására, kiválasztott riasztási események bekövetkeztekor.
Az IQ-kamerák részletes bemutatása hamarosan következik, kérdéseivel forduljon a Videosec csapatához

Kövessen minket
Facebook és LinkedIn oldalunkon is!

    

 
Partneri áraink oldalunkon bejelentkezés után jelennek meg.
a részletekért és minden egyéb kérdésével forduljon kollégáinkhoz!

 

 

Euro Tech Corporation Kft.
6724-H Szeged, Üstökös u. 12/b
Tel/Fax: +36 62 458 585
Technikai háttér / Szervíz: +36 70 439 8802
E-mail: eurotech@videosec.com
Web: www.videosec.com

Amennyiben nem szeretne több hírlevelet kapni, ezen az email címen jelezze:
unsubscribe.videosec@gmail.com