Ez az összefoglaló weboldalként itt elérhető.


Videosec

 

Videosec Okos Otthon

Smart Home, Smart Alarm, Smart Video
Sorozatunk második része a riasztásjelzésről szól

Kattintásra nagyítható


A technologiai fejlődésnek köszönhetően változik az ember életmódja. Az automatizált, könnyen kezelhető Okos Megoldások követelményként jelennek meg a modern lakás/iroda/gyár tervezésben, kivitelezésben. Ezekben a rendszerekben megoldásokat kell adni erősáramú és gyengeáramú feladatokra. A Videosec megoldása egy rendszerbe integrálva kínál megoldásokat erősáramú és gyengeáramú feladatokra. Szenzoraink, riasztásjelzőink, aktuátoraink, kapcsolóink a TuyaSmart mobilapplikáción keresztül paraméterezhetőek. Automatizációk és jelenetparancsok segítségével a legegyszerűbbtől a legösszetettebb vezérlési feladatokra, eszközök közötti kölcsönhatásokra kínálunk megoldást. A TuyaSmart egy dinamikusan fejlődő globális platform, amelyet több világmárka is alkalmaz. Egyaránt elérhető Androidra is és iOS-re is, immár magyar kezelőfelülettel, továbbá integrálható az Amazon, a Google, az Apple és egyéb gyártók hangvezérlést biztosító rendszereivel.
Világítás és más elektromos fogyasztók kapcsolása akár jelenlét vagy egyéb feltételek alapján, világítás, fűtés, redőnyök, videómegfigyelő rendszer vezérlése a riasztásjelző rendszer állapota alapján, vizuális verifikáció, ellenőrzés, napkelte, napnyugta, pillanatnyi időjárás, vagy a megérkezésünk és távozásunk alapján elinduló automatikus folyamatok, csak néhány a rendszerben rejlő rengeteg lehetőség közül. Ezeket tekintsük most át néhány Videosec eszköz példáján keresztül.

A Tuya Smart telepítése után hozzuk létre a saját fiókunkat. A rendszer automatikusan létrehoz számunkra egy üres otthont, amit átnevezhetünk, majd adjuk meg földrajzi elhelyezkedését. Ez lehetőséget biztosít automatikusan lejátszódó folyamatok indítására napkelte, napnyugta, pillanatnyi időjárás, vagy a megérkezésünk és távozásunk alapján. Otthonunkhoz, meghívással, másokat is csatlakoztathatunk. Egy felhasználói fiók egyidejűleg több otthonhoz is csatlakozhat. Lehetőségünk van arra is, hogy más felhasználóval egy-egy eszközt külön megosszunk. Most adjunk eszközöket az otthonunkhoz.

-10%

Riasztásjelző rendszerünk az AZX-DB11 és AZX-G30 központok köré épül.
Mindkét központ alapképessége a riasztás élesítése/hatástalanítása, mozgásérzékelő, nyitásérzékelő, füstérzékelő és egyéb szenzorok RF jelének fogadása, a szenzorban lemerülni készülő elemről történő tájékoztatás. Az AZX-DB11 különleges képessége az ajtócsengő-kezelés, csengődallamokkal, push-üzenettel, az AZX-G30 pedig GSM átjelzésre képes mobilhívás vagy SMS-küldés formájában.
A rádiófrekvenciás mozgásérzékelő AZX-P10 és a nyitásérzékelő AZX-D10 is kimagasló elem-élettartammal rendelkezik. Minden szenzorhoz megadhatunk normál, csendes, 24 órás vagy héjvédelmi működést is.
A riasztásjelzés élesítése és hatástalanítása történhet mobilapplikációból, de AZX-R10 távirányítóval is. Automatizációkat alkalmazva több központ működését is összehangolhatjuk, szinkronizálva az élesítésüket és hatástalanításukat. Szintén automatizálható a világítás lekapcsolása és a fűtés-szabályozás alkalmazkodása, üdvözlőfény felkapcsolása is. Riasztási eseménykor távoli eszközök ki/be kapcsolása is megoldható.

Az AZX-G30 kezelő menüje magyar nyelvű, akár 90 vezeték nélküli szenzort és 3 vezetékes zónát is csatlakoztathatunk. Élesíteni és hatástalanítani mobilapplikációból, legfeljebb 10 RF távvezérlővel, vagy RFID kulcstartó érintésével tudjuk. Lehetőségünk van a PE-S520 kültéri, napelemes, vezeték nélküli sziréna csatlakoztatására is. SIM kártyát behelyezve SMS-ben vagy hanghívásban is tájékoztatást kaphatunk a riasztási eseményekről. Hívás közben lehetőségünk van élesíteni/hatástalanítani a rendszert, de hanghívásra is válthatunk, a kezelő mikrofonját és hangszóróját alkamazva.

Kövessen minket
Facebook és LinkedIn oldalunkon is!

    

 
Partneri áraink oldalunkon bejelentkezés után jelennek meg.
a részletekért és minden egyéb kérdésével forduljon kollégáinkhoz!

 

 

Euro Tech Corporation Kft.
6724-H Szeged, Üstökös u. 12/b
Tel/Fax: +36 62 458 585
Technikai háttér / Szervíz: +36 70 439 8802
E-mail: eurotech@videosec.com
Web: www.videosec.com

Amennyiben nem szeretne több hírlevelet kapni, ezen az email címen jelezze:
unsubscribe.videosec@gmail.com