Videosec

 

Munkaidő nyilvántartás
arcfelismerés alapján


• Videosec OET-213H-PRESENCE arcfelismerő terminál/terminálok
  és a hozzájuk ingyen letölthető PRESENCE szoftver segítségével
  teljes munkaidő nyilvántartó rendszert alakíthat ki.

Presence


A Videosec OET-213H-PRESENCE arcfelismerő, kártyaolvasó beléptető terminálok alkalmasak a jelenléti ívek kiváltására. Nincs többé otthonfelejtett vagy elveszített kártya, de más kártyájával belépés sem, amennyiben chipkártya+arcfelismerés szabályt alkalmazunk. Eseti foglalkoztatású alkalmazottak gyakori változásait is könnyedén lekövetjük a PRESENCE szoftverben.

A munkaidő nyilvántartása és a jelenlét vezetése a munkáltató felelőssége. OET-213H-PRESENCE terminál alkalmazásával a folyamatot digitalizáljuk, megszüntetve a kézzel készített jelentéseket és a papírmunkát. A rendszer középpontjában álló Presence szoftver akár 32 terminál adatait is összegyűjtheti egy központi nyilvántartásba. A szoftver pontos, átfogó és átlátható adatokat biztosít az alkalmazottak jelenlétével és munkaidejével kapcsolatosan, pont, ahogy a jogszabályok is megkövetelik.

Dolgozóit többszintű osztályokhoz és csoportokhoz rendelheti, ezekhez műszakokat rendelhet, vagy kötetlen munkaidőt adhat meg. A rendszer automatikusan dönti el az egyes arcfelismerésekről, hogy az munkakezdést, munkaidő végét, késést, korai távozást, túlórát, vagy munkaidő közbeni kilépést/belépést jelent (utóbbiakhoz hozzárendelhetjük, hogy hivatalos, vagy magán céllal történtek-e). Ugyanazt a terminált egyszerre használhatják az épp belépő és épp kilépő alkalmazottak is.

Az adatok könnyedén átvihetők a bérszámfejtésbe, további számítások, papírmunka és kézzel készített jelentések nélkül. A Presence szoftver a kiválasztott időszakra és személyekre XLSX formátumú táblázatot generál. A tervezett szabadságokat és eltávozásokat előre felvihetjük a rendszerbe, az ütemezésen kivűli eseményeket utólag, néhány kattintással, kategorizálhatjuk.

Az arcfelismerés jogi hátterét a Munka Törvénykönyve 2019. áprilisi változása rendezi, megfelelő indoklás és a munkavállaló aláírt nyilatkozata szükséges az alkalmazásához.

Kövessen minket
Facebook és LinkedIn oldalunkon is!

    

 
Partneri árainkat bejelentkezés után, weboldalunkon láthatja.
A részletekért és minden egyéb kérdésével forduljon kollégáinkhoz!

IP cat
SH cat

 

 

Euro Tech Corporation Kft.
6724-H Szeged, Üstökös u. 12/b
Tel/Fax: +36 62 458 585
Technikai háttér / Szervíz: +36 70 439 8802
E-mail: eurotech@videosec.com
Web: www.videosec.com