Videosec

 

Videosec OET-213H-BTS1

teshtőmérséklet és maszkviselés hatékony ellenőrzése beléptetéskor

Testhőmérséklet ellenőrzése beléptetésnél

Járványhelyzet idején fontos szerep jut a hatékony előszűrést biztosító megoldásoknak.
Az ipar és a közigazgatás több neves résztvevője már az OET-213H-BTS1 terminállal végzi a belépők előszűrését.
A maszkviselés és a testhőmérséklet automatizált ellenőrzésére szolgáló beléptető terminálról, az OET-213H-BTS1-ről, a következőket érdemes tudni:

• Optimális telepítési körülmények között 100 személy 6 perc alatt leellenőrizhető egy terminállal.
• A hőmérsékletellenőrzés érintés nélkül, a belépni szándékozó csuklójáról, 1-3cm távolságból történik, ezzel csökkentve a környezeti hatásoknak jobban kitett arcról vagy homlokról történő mérés bizonytalanságát.
• Az ellenőrzésre jelentkező személyhez a terminál magyarul szól, illetve lehetőség van magyarázóábrák és reklámgrafikák, illetve az intézmény logójának megjelenítésére a kijelzőn.
• A két relékimenet alkalmazva (mindkettő NO+NC) egyikkel ajtónyitást, másikkal riasztást vezérelhetünk, de mindkettőt köthetjük jelzőfényhez is.

Az OET-213H-BTS1 terminál önálló, szigetszerű működésre lett tervezve, de többszintes integrációs lehetőségeket hordoz magában. A Videosec IP kamerarendszerekhez is alkalmazott PC monitoring applikációban, a Guard Stationben az élőkép megjelenítésén túl egy vagy több terminál áthaladó forgalmáról kapunk bélyegképes listát, minden szabályszegést külön jelezve. A terminálon beállítottól eltérő hőmérsékleti limitet is alkalmazhatunk, ezekről e-mail értesítést is kérhetünk. Az áthaladások listájában időszak és egyéb kritériumok alapján keresést végezhetünk.
A beépített kamera képét NVR-hez is csatlakoztathatjuk, illetve a star4live.com-on regisztrált fiókunkhoz adva távolról is elérhetjük. Ilyenkor beállítható, hogy az utoljára mért hőmérséklet megjelenjen OSD feliratként.

Az OET-213H-BTS1 terminál képes arcfelismerésre és RFID azonosítókártya olvasására. A belépésre jogosultakból létrehozott adatbázis alapján csak arc-egyezés, csak kártya-egyezés, vagy mindkettő alapján végezhetünk beléptetést. Legfeljebb 10.000 arcmintát kezelhetünk, egy személyhez akár 6 különböző arcminta is feltölthető. Az azonosítás hatékonysága maszkviselés mellett is kellően hatékony. A szabadon elérhető API leírás alapján, vagy wiegand ki/bemenettel már meglévő ügyviteli rendszerünkhöz is csatlakoztathaóak az új beléptetési pontjaink.

A testhőmérséklet-ellenőrző terminált stabil hőmérsékletű, légmozgásoktól mentes helyre telepíthetjük. A hőmérőmodul nagypontosságú A/D átalakítója 10°C-tól 30°C-ig terjedő környezeti hőmérsékleti tartományban garantálja a kellően pontos működést, a tartományon kívül csökken a hőmérés pontossága. Az alapértelmezett mérési tartomány 35.5°C-42°C, az alapértelmezett riasztási küszöbhőmérséklet 37.3°C. A terminált rögzíthetjük falra, az asztalra/pultra helyezhető desktop-konzolra, vagy talajon álló tartóállványra. A GDPR szabályokhoz alkalmazkodva különféle adatkezelési szabályokat alkalmazó helyszíneken megfelelő rögzítési, arcfelismerési, maszkviselést ellenőrző és adattárolási beállításokat alkalmazva megfeleltethetjük eszközünket a dokumentált szabályoknak.

OET-213H-BTS1

OET-213H-BTS1

önálló működésű beléptető terminál
• Magyar nyelvű hangutasítások
• Testhőmérséklet-ellenőrzés
• Arcfelismerés
• Maszkviselés-ellenőrzés
• Munkavédelmi sisak ellenőrzés
• Beléptetés
• Egyszerre több terminál monitorozása PC-n (élőkép, keresés, listák kezelése)
• A hőkamera-alapú megoldásoktól hatékonyabb, megbízhatóbb működés

YouTube link Bemutatóvideó a terminál telepítéséről és funkcióiról

 

 

EP-S31-W-NB

EP-S31-W-NB

Tartóállvány OET-213H-BTS1 terminálhoz
Tömeg: 6.85kg
Méretek: 280mm x 222mm x 1158mm

YouTube link Összeszerelést bemutató videó

 

 

EP-S31-W-NB

EP-SZ34

Asztali állvány OET-213H-BTS1 terminálhoz
Méretek: 128mm x 118mm x 188mm
Fali tartóként is alkalmazható


Akár már egy megelőzött fertőzés
is megtérítheti a beruházás költségeit!

Kövessen minket
Facebook és LinkedIn oldalunkon is!

    

 
A részletekért és minden egyéb kérdésével forduljon kollégáinkhoz!

 

 

Euro Tech Corporation Kft.
6724-H Szeged, Üstökös u. 12/b
Tel/Fax: +36 62 458 585
Technikai háttér / Szervíz: +36 70 439 8802
E-mail: eurotech@videosec.com
Web: www.videosec.com