Videosec

Kedves Partnerünk,


Gondoskodjon Látogatói, Vendégei, Ügyfelei, Partnerei egészségügyi biztonságáról! Egyúttal óvja kollektívája, és nem utolsó sorban, saját egészségét is!

OET-213H-BTS1 kölcsönzés


Örömmel szeretnénk Önöknek felkínálni Új szolgáltatásunkat:

Testhőmérséklet mérése, maszkviselés ellenőrzése és akár EU-s COVID-igazolvány ellenőrzése is egyetlen eszközzel, nagy átbocsátási képességgel, az ehhez szükséges eszközt immár bérelheti is tőlünk!


Érintésmentes, gyors és pontos eszköz, testhőmérés csuklóról. (Ez a mérési módszer nagyobb pontosságú mérést biztosít a homlokról történő méréshez képest, különösen akkor, amikor a méréssel érintett személyek hideg kültérből fűtött beltérbe tartanak).
Valószínű, hogy már találkozott hasonló eszközzel, ezért szeretnénk kihangsúlyozni termékünk kiváló minőségét és képességeit. Amellett, hogy testhőmérsékletet mér, az eszközbe beépített kamera és a hozzá kapcsolódó mesterséges intelligencia alapú képanalitika lehetővé teszi a maszkviselés ellenőrzését is a belépni kívánó személyen.

Milyen gyorsan történik mindez? Tapasztalataink szerint egy OET-213H-BTS1 terminál nagyságrendileg 6 perc alatt képes 100 áthaladó ember testhőmérsékletét és maszkviselését ellenőrizni.

Ha beléptető kapuhoz csatlakoztatjuk, meggátolhatjuk a magas testhőmérséklettel vagy maszk nélkül belépni szándékozók áthaladását. Utolsóként említve a TERMINÁLHOZ csatlakoztatható egy QR kód olvasó is, amely az EU-s COVID igazolvány érvényességét képes ellenőrizni.

Merész állítások?
Referenciaként álljon itt néhány cég, ahol termináljaink több, mint egy éve üzemelnek:

referenciák     referenciák
referenciák referenciák referenciák


Egy új konstrukcióban lehetőséget biztosítunk azon partnereink számára, akik nem kívánják megvásárolni az eszközt, de egy rövidebb időtartamra mégis biztosítani szeretnék az általuk szervezett, biztosított rendezvény vagy akár egy belépési ponton keresztüli biztonságos beléptetést a törvényi szabályoknak megfelelően.

Az OET-213H-BTS1 alkalmazásának fő előnyei:

• Automatikusan, gyorsan és önállóan működik
• 3-8 mp/fő az áthaladási sebeség (ellenőrzési módtól függően)
• Orvosi műszernek megfelelő testhőmérő modul, minden egészségügyi bizonylattal
• A terminál 7"-os kijelzője reklámfelületként is használható a mérések közötti időszakban
• Használatával jelentős bérköltség takarítható meg, hiszen testhőmérséklet ellenőrzés, maszkviselés ellenőrzés, vagy akár a QR kód olvasás is automatikusan történik, emberi beavatkozás nélkül
• Egy hosztesz, egy biztonsági őr, vagy egy portás akár 10 testhőmérséklet-ellenőrző terminált is felügyelhet

A képre kattintva egy rövid Youtube videón megnézheti, hogyan működik az OET-213H-BTS1 testhőmérsékletet és maszkviselést ellenőrző terminál a gyakorlatban.

Youtube video


Bérelje ki, mi elvisszük a helyszínre
és feltelepítjük, felprogramozzuk Önnek!

A bérleti díjakkal kapcsolatban
lépjen kapcsolatba kollégáinkkal!

 

Euro Tech Corporation Kft.
6724-H Szeged, Üstökös u. 12/b
Tel/Fax: +36 62 458 585
Technikai háttér / Szervíz: +36 70 439 8802
E-mail: eurotech@videosec.com
Web: www.videosec.com