Videosec

 

Testhőmérséklet-ellenőrzés
a Videosec kínálatában

Testhőmérséklet-ellenőrzés

Három új termékünket ajánljuk az Ön figyelmébe

melyekkel úgy járványügyi vészhelyzetben, mint járványidőszakon kívül,
hatékonyan szűrhetőek ki a fertőzött személyek beléptetés közben

Product

UNV USS-SC100A-TM-O testhőmérséklet-ellenőrző, fémérzékelő biztonsági beléptetőkapu, melyen 2 hőérzékelő és 18 fémdetektor végzi az áthaladók ellenőrzését.
A hőmérés a csuklóról történik, érintés nélkül

A kapu egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy nem csak járványidőszakban használható. Átlagos hőmérési idő 0.2 másodperc, a maximális hőméréshez szükséges idő 2 másodperc.
Az átbocsátási képességről: amit a videóban láthatunk, áthaladási sűrűséget, azt lehet fokozni, de álatánosságban ezzel a 4 másodperccel számolhatunk, a szükséges idő akkor hosszabbodhat, ha valakit kézi detektorral is ellenőrizni kell. 100 személy megközelítőleg 7 perc alatt halad át egy kapun. Fémdetektor kaput személyzet nélkül nem üzemeltetnek, ezért nem is volt tervezési szempont a riasztási kimenet. A kapu mindkét oldalán található hőmérő szenzor, tehát mindegy, hogy a bal, vagy a jobb csuklóját tartja-e oda az áthaladó, és fönt jelzi, ha a beállított hőmérséklet fölött lenne. A fémdetektor 18 zónája külön-külön paraméterezhető, egyik véglet, hogy 1db 5Ft-osra is bejelez, de állítható úgy is, hogy övcsatra és 1-2 kulcsra még ne jelezzen valamelyik zónában (de alatta meg fölötte lévő zóna viszont már igen)

Product

UNV OET-213H-BTS1 testhőmérséklet-érzékelő arcfelismerő beléptetési terminál
GDPR-konform alkalmazhatóság
Akár 10.000 arc-adatbázis
0.2 másodperc mérési és arcfelismerési idő
Mérési tartomány: 30°C-45°C
Optimális mérési távolság: 1-2,5cm
Telepíthető falra, vagy a külön megvásárolható EP-S31-W-NB állványra.
A hőmérés a csuklóról történik, érintés nélkül

Product

A terminál egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy nem csak járványidőszakban használható (ellentétben több más eszközzel). Az állványával, vagy falra szerelve, egy stand-alone biometrikus beléptető eszköz, amelyik testhőmérsékletet is tud mérni. Amikor nincs járványhelyzet, ki lehet kapcsolni, hogy testhőmérsékletre riasszon és ne engedjen be.
A hőmérés és az arcfelismerés is 0.2 másodpercig tart, tehát a beléptetést végző kapu (pl. forgókapu) függvényében 4mp körül lehet számolni személyenként az áthaladáshoz szükséges időt.
Wiegand kimenete és bemenete is van, tehát különféle kapukhoz illeszthető.
Kiengedőgombot is kezel, ha kétirányú a forgalom.
Külön van a riasztási kimenet és a zár-vezérlő kimenet, ezen felül van még egy ajtó-állapot bemenet is, amin paraméterezhető, ha túl sokáig van nyitva az ajtó (pl. ketten mennének be), riasszon.
Beléptetési lehetőségek:
10.000 arc maximális méretű beléptető arc-adatbázis fehérlista
RFID (mifare 13MHz) belépőkártya, számkód,
vagy kamera felé mutatott QR-kód (paraméterezhető érvényességgel, pl. vendég 1x beléphet),
ezt mind tilthatja a csuklóhőmérő, ha úgy állítjuk be.
Ha úgy állítjuk be, a belépési eseményeket helyben tárolja a terminál. Nagyságrendileg 30.000 eseményt képes tárolni az arcról készített fotóval együtt.
Ezek a termináljaink stand-alone működésűek. Ha kettőt teszünk egymás mellé, a paramétereket az arc-adatbázissal együtt másolhatjuk egyikből a másikba. Az élőképet videóstreamként be lehet rögzítőbe kötni.
Felmerült a kültéri telepíthetőség kérdése is. A fő kritérium a stabil környezeti hőmérséklet, huzat nélkül, illetve a hőmérő modul specifikációja +10-től +30°C-ig működési tartományt ír elő, alacsonyabb hőmérsékletnél nem specifikált, hogyan változik a mért érték pontossága és az offszet-hiba.
GDPR-kérdésben csak pontosítani kell, hogy mit írnak alá adatkezelési hozzájárulásként a dolgozók, tehát, hogy az arcképükkel azonosíthatóak, akár csak beléptetésre, akár a munkaidő-nyilvántartás felé is. Mivel stand-alone rendszer, ezért az adatokat kezelők köre kellően szűk

Product

UNV USS-TIC600 testhőmérséklet-ellenőrző, arcérzékelő Smart IP kamera, mellyel a kamera látómezejében folyamatosan elhaladó emberek testhőmérsékletét tudjuk ellenőrizni.
A két képérzékelő révén a 2MP felbontású színes képre rákerülhetnek a mért hőmérséklet-értékek.
A mérési pontosság növelésére a kamera látómezejében egy referenciasugárzó feketetestet helyezünk el, ami a kamerához mellékelt tartozék.

Product
    

 
Partneri áraink oldalunkon bejelentkezés után jelennek meg.
a részletekért és minden egyéb kérdésével forduljon kollégáinkhoz!

 

 

Euro Tech Corporation Kft.
6724-H Szeged, Üstökös u. 12/b
Tel/Fax: +36 62 458 585
Technikai háttér / Szervíz: +36 70 439 8802
E-mail: eurotech@videosec.com
Web: www.videosec.com