Videosec

 

WiFi+RF riasztásjelző készlet ajtócsengővel, víz- és füstérzékelővel

20 éves Magyar Márka
Akciós ajánlatunk 2019 végéig

A Videosec AL-H1 riasztásjelző készlet a TUYA/SmartLife platformú okos épületvezérlést alapvető riasztási funkciókkal kiegészítő készlet, amely önálló riasztórendszerként is alkalmazható. A készlethez tartozó, a központ szerepét is betöltő sziréna, nyitásérzékelő, mozgásérzékelő, csengőgomb és távvezérlő további szenzorokkal és távvezérlőkkel bővíthető.


A rendszer középpontjában az AS-H1 sziréna áll, amely rádiófrekvenciás hubként is funkcionál, WiFi hálózatra csatlakozva mobilapplikációból paraméterezhetjük, élesíthetjük, vagy lekapcsolhatjuk a riasztási állapotát, az egyes szenzorokat tápláló elemek állapotáról tájékozódhatunk, riasztási eseménykor egyéb eszközeink felé adhatunk ki parancsot, illetve egyéb eszközeink is aktiválhatják a sziréna hang- és fényjelzését.

A beépített akkumulátornak köszönhetően a külső táplálás megszűnésekor is értesítést kapunk a kialakult helyzetről. A készletben található AMC-100B mágneses nyitásérzékelő és AHW-200B PIR mozgásérzékelő szenzorokon túl további szenzorokkal bővíthetjük rendszerünket, akár ASQ-100B vízkifolyás-érzékelővel és AYG-100B füstérzékelővel is. Minden családtagnak saját kulcstartó-távvezérlőt biztosítva a többi családtag megkaphatja push-üzenetben, hogy ki és mikor aktiválta vagy deaktiválta a rendszert. A készletben található ajtócsengő nyomógombot felszerelhetjük kétoldalú ragasztóval, vagy csavarozva is. Természetesen minden csengetésről push-üzenetben tájékoztatást kapunk, akár otthon vagyunk, akár nem.

 
Partneri áraink oldalunkon bejelentkezés után láthatóak.
Minden kérdésével forduljon kollégáinkhoz!

 

 

Euro Tech Corporation Kft.
6724-H Szeged, Üstökös u. 12/b
Tel/Fax: +36 62 458 585
Technikai háttér / Szervíz: +36 70 439 8802
E-mail: eurotech@videosec.com
Web: www.videosec.com