Videosec

 

Új PoE switcheink régi kihívásokra nyújtanak kész megoldást

20 éves Magyar Márka
PoE SW
PS04PGE+1PD

PS04PGE+1PD

Találkoztunk már olyannal, hogy egy Cat5/Cat6 kábel végpontunk van, de legalább két eszközt kell kihelyezni? Ekkor kezdték egyesek kétfelé fésülni a kábelt, két-két RJ45-öt a végére szerelni.

Mennyivel egyszerűbb, ha kihelyezünk egy PD PoE switchet, amihez a tápegység nem is tartozék, hiszen PoE porton tápláljuk.

A képlet egyszerű, a bemenő PoE teljesítményből vonjunk le maximum 5W-ot, a maradék áll rendelkezésre a switch négy PoE portján, ahonnan megfelelő High-PoE táplálás esetén portonként maximum 15W teljesítményt vehetnek fel eszközeink. 24W betápláláskor 4db 4.5W fogyasztású IP kamerát táplálhatunk a switchről.
A CCTV felhasználási lehetőségeken túlmutat, hogy mind az öt port gigabites sávszélességű.

PS08GE+2GE+2SFP

PS24FE+2GE+2SFP

PS08GE+2GE+2SFP
és
PS24FE+2GE+2SFP

Teljesítménykijelzős és managelhető switchek egyaránt régóta elérhetőek a piacon, de a két új termékünk CCTV rendszerek igényeihez különösen alkalmazkodó, új, költséghatékony megoldást kínál néhány gyakorlati igényre:


• Az egyes portok teljesítményfelvétele mellett a pillanatnyi hálózati sávszélesség is megjelenik a kijelzőn, a négy darab uplink port (2x Gbe, 2x SFP) pillanatnyi forgalma is.

• Az egyes portokon külön-külön választhatjuk ki a 250m kábelhosszon is használható alacsonysávszélességű multicast-szűrt CCTV-módot

• Portonként állítható a csatlakoztatott eszköz maximális teljesítményfelvétele, akár 48W-ig is emelve azt (pl. PTZ kamera csatlakoztatásához)

• PoE Watchdog funkció aktiválható portonként, mellyel beállított időtartam alatti hálózati adatforgalomkimaradás esetén PoE tápelvétellel a csatlakoztatott eszköz újraindul, majd egy beállított bootolási időtartam után újra élsesdik a sávszélességfigyelés.

 
Minden kérdésével forduljon kollégáinkhoz!

 

 

Euro Tech Corporation Kft.
6724-H Szeged, Üstökös u. 12/b
Tel/Fax: +36 62 458 585
Technikai háttér / Szervíz: +36 70 439 8802
E-mail: eurotech@videosec.com
Web: www.videosec.com